Tikrai, Agne, atrodo užauginot Pereirų lobyną. Belieka lenkti ir vėliau dengti. O apie genėjimą dar nereikia galvoti, kaip ir sakė Loreta su Esmiralda, ir aš kažkada

, trumpinimas jai nepatinka. Mano iš 3-ų dvi buvo nurėžtos, tai ir po poros metų tos 2 pjautos nekirptosios neprisiveja. Rimtesnis genėjimas rožei prasideda kažkur trečiais gyvenimo metais. Pataisykit, jei klystu. Dėl žaizdų nekirpčiau, nebent tai kokia menkavertė šakelė. Lenkiant atsiranda visokių nubrozdinimų, palieku, tikiuosi neprilys ligų užkrato, o jei kažkas nutiks, pavasarį galima bus pašalint.
Jau baigiu nulapinimo - lenkimo darbus. Vakar vakare, užsidegus šviesą darbavausi su Westerland -u. Lapus apskainiojusi buvau anksčiau, likęs koks trečdalis viršūnėse, o gražūs, švarūs net gurgžda, nors į salotas dėk

. Ir tai dirbau pustrečios valandos. Ir ką aš ten veikiau? Ji didelė, iki antro aukšto palangės, bet lenkėsi puikiai, tik daug priaugintų šakų į plotį, tai kol sudėliojau, suglosčiau, lapus susirankiojau... Iš didžiųjų dar Super Excelsa, Dorothy Perkins, Ghislaine de Feligonde laukia eilės nupurkštos geležim, kad lapus pačios mestų. Jos tą ir daro, bet labai jau vangiai. Giardina prie namo, tai vėl kurį vakarą reikės užpult ir parverst. Ir dar Iceberg Cl., ir dar New Dawn ir... Ir pasirodo darbo dar per akis

.