Gema rašė:Labai gražios nuotraukos, Egidija, ir garžūs deriniai! Man labiausiai patiko kompozicija nuotraukos, kur prieky ožrožės (ar kaip jos!!! Visai užkirto!!!) ir tolumoje šiltnamis.

Piliarože aš vadinu...ačiū merginos,kad giriat...esu nusitvėrusi fotoaparatą,tad pleškinu nuotraukas,kai tik netingiu,nes kai atiduosiu,tai su telefonu nebus tokių ryškių.
Aš atsiprašau,kad be pavadinimų nuotraukos. Nu žiauriai nepamenu vardų.Beveik visos pirktos Sibirkos rožyne. Man pavadinimą atrasti,reikia išsitraukti užrašus ir užtrunka laiko,o tingiu...šiaip,per karšta kažką veikti,apart nuotraukų sukėlimo...jos darytos truputį anksčiau,birželio 13-24 ir liepos 14 d.,dabar irgi peržydėję viskas,kai kas krauna žiedus naujai...apėjo daugelis rožių miltlige ir smarkiai...apleidau,galvojau,truputis ligos nieko neatsitiks,o išplito...kažkaip nepasiteisino mano "nekalti" purškimai pienu ir jodu bei rimtesniu Topazu ar Previcuru,nepamenu...žiūriu,ir galvoju,kuo rožėms pakenkė šita liga-kotai,lapai apėję apnašomis,pakartotiniai žiedai sumenkę...ar verta purkšti,ar vis tiek jau pažestus stiebus teks nukirpti?