Pro šalį važiuosiu tik spalio vidurį

Sigita, šitoj tavo nuotraukoj mulčiavimą žole galima tik nuspėtiSigita rašė:... (nuotraukoje akivaizdžiai matyti mulčiavimas žole :lol: )...
:roll: :o :lol:DaliaRaimonda rašė:Džiugu, kad netrinat. O informacija apie jus labai greitai sklinda :lol: . Sveikinu visą LRD "kūrybinę grupę" su tikrai dideliu darbu
.
Oi kaip tau geraiArijana rašė:Sveiki, rožininkai. Ir aš čia atbėgau :lol: .Sėdžiu kaime, vėjas švilpia , ugnis spragsi,rožės vis žydi(Bad birnbach ir Angela). Geeeera.
:lol: Pas mane kaime senoviškas pečius, o ne židinys(1870 metais židinių kaimuose niekas nestatė :lol: ).Jūratė rašė:laba, Arijana![]()
kaip man trūksta namie židinio......![]()
o aš šiandien labai daug nuveikiau: svečiuose, augalų mugėj buvau, dvi rožes pasodinau (viena buvo sodinama žvyre ir akmenyse, tai duobę kasiau ojojoj....), žolę pjoviau, ką dar?... :lol: su dukra pyragą baigiam iškept, einu baltos kavos daryt :mrgreen:
Gal čia kokių minčių kils:)Jūratė rašė:metai įspūdingi![]()
mano vyras nori koklinio pečiaus, o aš noriu matyt ugnį :lol: Dabar noriu surast geriausią variantą - 2 in 1 :lol: nežinau net , ar toks variantas įmanomas, kad sujungtų pečiaus ir židinio privalumus...
Įmanomas, mes pernai pasidarėm va tokį:Jūratė rašė:metai įspūdingi![]()
mano vyras nori koklinio pečiaus, o aš noriu matyt ugnį :lol: Dabar noriu surast geriausią variantą - 2 in 1 :lol: nežinau net , ar toks variantas įmanomas, kad sujungtų pečiaus ir židinio privalumus...
Pasiimk ir mane, ką? o tai vyras sako, kad man teks dar palaukt, kol vaikai užaugs :roll: tskant, mažiausiai 12 metųNijole rašė:labai įspūdingai atrodo pečius, pažiūrėjau nuotraukas ir pagalvojau noriu į kaimą, vienkiemį į mišką
Labai geras daiktas, tik turi vieną "minusiuką"- jau kai susirangai ant jo, tai nulipt beveik neįmanoma :lol: tas suolelis taip ir traukia.. Bala nematė, greičiau ta žiema ateitų, ir paantrinsiu Nijolei- jau pasiilgau aš kaimo, ugnelės ir pūgos už lango.. bet dar trys mėnesiai pliurzės iki toRasa rašė: Aš apie tokį 'mūriuką' (čia tas koklinis gabaliukas šalia pečiaus) tai svajoju kiekvieną žiemą :roll: