Moderatorius: Rūta
labai geraiantosė rašė:Na, skiriasi ne tik rožės, bet ir rožininkės, tiksliau- požiūris į rožes. Man patinka visokios rožės
[...]
Pasisodinau ir aš Wollerton Old Hall (menką latvišką sodinuką), nes mėgstu naujoves, bet svarbiausia, ko iš jos laukiu - nuostabaus kvapo, už ką ji itin giriama.
Norėjau parašyti, kad man labiau patinka tamsios angliškos rožės, bet apsigalvojau - prisiminiau, kad visos labai gražios...
![]()
viską supratauRegina rašė:Mano požiūris į rožes toks pats, kaip ir antosėsPatinka ir angliškos, ir visos kitos
Jei kuriai rožei sumažėja mano meilė, tai tikrai ne dėl žiedų spalvos ar jų formos. [...]
Skonis taip pat keičiasiIš pradžių labiausiai norėjau geltonų, paskui susižavėjau įvairaus intensyvumo persikiniais, vėliau rausvais, tamsiai raudonais, bordo žiedais.
Štai kodėl verta auginti skirtingų veislių, skirtingų spalvų rožesKai vienos pabosta ir tampa ne tokiomis pastebimomis, akį džiugina kitos
![]()
Visai nebūtinai būtų kaip ant delnoklevo lapas rašė:... Daug daugiau naudos iš HMF būtų, jei vartotojai ten dėtų nuotraukas, kaip atrodo skirtingose vietose augantys jų trimečiai rožių krūmai, ne tik nuostabiuosius žiedus. Viskas ir man tada būtų kaip ant delno
teisybė, ir vėl užsimiršau – sausio vidurys mat būna toks laikas, kai man reikia augalų elektroninius katalogus šlamenti terapiniais tikslais..Regina rašė:Kiek esu pirkus, tai Zimbelarijos sodinukai būna puikūsJau pirmais metais nudžiugins
![]()
O naują pirkimą siūlyčiau ne kitų metų sausiui atidėti, bet planuoti šiam rudeniui [...]
Tikrai nepasigailėsit dėl Teasing G. – tikra darbininkėlė, labai gerai, gausiai žydi, labai gerai kartoja, o ir žiedai labai mieli, gera krūmo forma. Iš gelsvų Austino tokio tipo man ji labiausiai patinka. Ir kvepiaklevo lapas rašė:Teasing G gražiopsojau, bet ketinu pasitaisyti, nes tikrai labai labai miela).
Jūratė rašė:Aš rašiau papurę, ne papuvę