SULAUKĖME GRAŽAUS SPALIO. Kas norėjo, jau išskrido, laikas ir man skirsti į šiltesnius kraštus - į Šiaurės Rytų Angliją!
Kol verčiau romantišką istoriją apie painius meilės santykius Pietų Karolinoje (!), pagaliau, su nuotykiais, atkeliavo ir įstabių raukšlėtalapių erškėčių atspaudai. Atspausdinti ant muziejinės kokybės Hahnemühle popieriaus "Pearl" (Perlas), todėl, kaip ir priklauso perlui, paviršius šiek tiek blizgus (priešingai nei baltojo tankiadyglio erškėčio kolekcija). Eksperimentuoju su įvairiais popieriais, vėliau spausiu ir ant kitokio - kiekvienas popierius skirtingai sugeria dažus ir gaunasi skirtingas efektas.
Savo kelionės proga visiems siūlau dosnią 30% nuolaidą (tai praktiškai už ačiū) visiems šiuo metu krautuvėlėje esantiems atspaudams. Nuolaida galioja iki spalio 6 d. (išskrendu spalio 9 d.). Siunčiu nemokamai.
Jeigu žvelgiate strategiškai, kiek toliau į priekį, gal jau po truputį mąstote apie pamažu artėjančias šventes, apie dovanas - pirmiausia sau (mes tikrai jų nusipelnėme!), o paskiau artimiesiems, bičiuliams, bendradarbiams.
Nuolaidos kodas: RUDUORUDUO30 - galioja iki spalio 6 d.
BET DAR NEVĖLU UŽSIPRENUMERUOTI MANO SVETAINĘ IR GAUTI DAR DIDESNĘ NUOLAIDĄ, SKIRTĄ PRENUMERATORIAMS: užeikite į
www.loretagemaphotography.com (prenumeratos langelis - svetainės puslapio apačioje).
Svetainėje pirkti su kortele yra saugu. Jeigu norite pirkti ne per svetainę (gal ten viskas per sudėtingai atrodo!), rašykite man, galėsite atsiskaityti tiesiai į mano sąskaitą:
loretagema@gmail.com.
Kviečiu užsukti į mano galerijos krautuvėlę ir išsirinkti Jums labiausiai patikusį -
https://www.loretagemaphotography.com/f ... phicprints