Moderatorius: Jūratė
O berti i duobutę sodinant ar ant žemes paviršiaus?Gema rašė:Ieva, galima barstyti dolomitmilčius, man rodos jie efektyvesni už pelenus. Yra pirkti Senukuose ir pan. prie trąšų. Berti reikia kas 4-5 penkis metus.
Aš išbarstau po obelimis ir slyvomis, nes netoli visur rožės. O pati - pagal poreikį, tik nepadaugink!!!!Ieva rašė:O berti i duobutę sodinant ar ant žemes paviršiaus?Gema rašė:Ieva, galima barstyti dolomitmilčius, man rodos jie efektyvesni už pelenus. Yra pirkti Senukuose ir pan. prie trąšų. Berti reikia kas 4-5 penkis metus.
Kaip aiškina užmiršau, reikėtų pasižiūrėti internete. O asiūkliams, matyt, dar kokia tai sąlyga tinkaEsmiralda rašė:Atsiprašau, kad tai Igno sodo temoje, perkelkit kur nors. O kodėl nepadauginti dolomitmilčių? Aš beriu kas met į daržą, o asiūkliai kaip auga, taip auga.
Ačiū, seniau stengiausi iškasti, paskui pasirodė per daug darbo ir neturiu kur normaliai laikyti svogūnėlių, stengiuosi auginti tik tokias kurios metai iš metų nedingsta ir nesusmulkėja. Vis tiek kas kažkokį laiką reikia pakeisti vietą. O tos kurios suprastėja po pirmo sezono arba išvis dingsta taip ir neįsitvirtina sode, tokių veislių tulpių stengiuosi daugiau nesodinti.