Labas visoms mėgėjoms ir profesionalėms

Man rodosi kad čia visos profesionalės todėl ilgai delsiau čia pasirodyt, bet Jūratės padrasinta žengiu pirmą žingsnį
Kai nusipirkom namą (prieš 10 metų), sakiau nei daržo, nei rožių pas mane nebus (jos gi labai lepios ir daug vargo su jom

, o daržų buvai 'atsikandus vaikystėj kaime, tevų kolektyviniam sode, bet dirbant pas ūkininkus Danijoj studijų metu). Šiandien turiu ir daržą, ir šiltnamį ir rožių vis daugyn ir daugyn

Pirmosios penkios atsirado pas mane 2010 metais: anglaitės Abraham Darby, Falstaff, Teasing Georgija, Mary Rose ir Summer Song

Šiandien turiu 59 rožių krūmus: daugumoj anglaitės, pernai pasodinau pirmąsias senovines.
Vyras iš manęs juokiasi (o kartais ir 'kandžiojasi"

) kad kai tik jis kur išvažiuoja, aš vis po žingsnį gilinu gėlynus - negaliu už tai ant jo pykti, nes tai yra tiesa
Nežinau ką čia daugiau bepasakyti - didžiausią džiaugsmą man teikia erdvių planavimas, sprendimų ieškojimas, gal todėl šiemet turiu pirmus 'užsakovus' - savo drauges kuriom ruošiu projektus

Ir smagu, ir ne... jaučiu kad saviem kampam mažiau laiko jau dabar turiu

Na, bet darbas kieme man tolygu meditacijai, galiu visa diena neprisimint kad reikia valgyt ir net gert - tai manau viskas bus gerai
Pradžiai ikeliu keletą bendrų kiemo nuotraukų, vėliau ikelsiu keletą rožių ir augalų 'prie rožių'

"All gardeners live in beautiful places because they make them so"... (Nežinomas autorius)