Moderatorius: DaliaRaimonda
Vat ir aš nieko nejudinu, bet kaip smalsu jau pažiūrėt kaip jos ten laikosi.Rūta rašė:Nebijokite to sušutimo – juk ne celofanu dengiat, visos medžiagos kvėpuojančios. Kol neišėjęs iš žemės pašalas, nereikia nieko judinti.
Vos spėju su darbais, tik džiaugiuosi, kad rožės dar gali pamiegoti!Rudenelis rašė:Kaip jūs taip iškenčiat neapžiūrėję? Aš iškart, kai tik leido ledo gniaužtai pakelti plėvelės kraštus, aplandžiojau. Ir ką - jos laikosi gerai. Bent jau dabar taip atrodo.
Kaip gaila, Rudenėli, man Jūsų raganių! Dar prisimenu tą pavasarį, kai atidengus rožyną vietoj kelių rožių radau tik smulkius pagaliukus.Rudenelis rašė:Kaip jūs taip iškenčiat neapžiūrėję? Aš iškart, kai tik leido ledo gniaužtai pakelti plėvelės kraštus, aplandžiojau. Ir ką - jos laikosi gerai. Bent jau dabar taip atrodo.
Bet va su raganėmis tai man šiemet ne kas. Iš mano silpnai genimųjų pelės susisuko lizdą. Nuskuto viską iki žemės, visas 6 toj vietoj pridengtas. Kas netiko lizdo statybai, susmulkinta degtuko dydžio gabaliukais.